Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa, део-стик за мъже 75 мл. | notino.bg

Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa

део-стик за мъже 75 мл.

Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa део-стик за мъже 75 мл.
Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa део-стик за мъже 75 мл.
Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa део-стик за мъже 75 мл.
део-стик за мъже 75 мл.
56,90лв.

Код: ADP0563 | Повече от 5 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
понеделник, 20.08.2018 г.

Информация за парфюма Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa

Парфюмираният део-стик Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa прекрасно допълва аромата от същата колекция. Твърдият дезодорант ефективно предотвратява неприятното потене, грижи се за чувствителната кожа на подмишниците, оставяйки ги ароматизирани за дълги часове.

Състав:

  • без алкохол

За марката Acqua di Parma

Марката "Акуа ди Парма" е създадена през 1916 година в центъра на старинния град Парма – аристократично културно средище, приютило Джузепе Верди и Стендал. В една малка фабрика за парфюми е създаден първият аромат на тази марка – Colonia – предназначен да бъде аромат за носни кърпички за мъже. Всъщност Colonia е доста силен и агресивен аромат, който успява да пожъне невероятен успех – в периода между 30-те и 50-те години е един от най-популярните аромати.
В началото на 60-те години, когато пазарът е „наводнен” с редица конкурентни аромати на други производители, "Акуа ди Парма" решава да продължи своята линия, акцентирайки върху дългогодишните традиции и факта, че продуктите са създадени от истински експерти. Исторически Colonia на "Акуа ди Парма" се превърна в култ за представителите на висшето общество.

Menu