Acqua di Parma Collezione Barbiere

олио за бръснене за мъже 30 мл.

Acqua di Parma Collezione Barbiere олио за бръснене за мъже 30 мл.
Acqua di Parma Collezione Barbiere олио за бръснене за мъже 30 мл.
олио за бръснене за мъже 30 мл.
90,90лв.

Код: ADP0645 | Повече от 5 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
четвъртък 20.06.2019 г.
Acqua di Parma Collezione Barbiere
олио за бръснене за мъже 30 мл. | 90,90лв.

Информация за парфюма Acqua di Parma Collezione Barbiere

Мъжкото олио за бръснене Acqua di Parma Collezione Barbiere чудесно допълва аромата от същата колекция и превръща всяко ваше бръснене в луксозно изживяване. Олиото безупречно омекотява брадата и помага за прецизно бръснене. След бръснене кожата е приятно гладка, подхранена и без признаци на неприятно раздразнение.

За марката Acqua di Parma

Качество, елегантност, креативност и ексклузивност – това характеризира парфюмите Acqua di Parma през повече от 100 годишната им история.

Ексклузивната марка нишови парфюми Acqua di Parma възниква през 1916 година в центъра на старинния италиански град Парма. Тук, в малка парфюмерийна манифактура, майсторите в занаята създават модерен, лек и свеж аромат, който особено се отличава от тогавашните силни и интензивни одеколони с немски произход. Първият италиански Eau de Cologne се изгражда предимно от природни съставки и неговият състав не е променен и до днес.

Одеколонът Acqua di Parma Colonia е символ на епохата на 30-те години на миналия век. По това време той получава своето емблематично подобие – флакон в стил ар деко, който незаменимо принадлежи на марката и до днес. Международният успех идва през втората половина на 20-ти век, когато Acqua di Parma става търсена ексклузивна парфюмерийна къща и буквално се превръща в култ за средите на висшето общество.

Статутът на луксозна марка си поддържа до ден днешен и в асортимента й ще намерите цяла поредица парфюми, както за мъже, така и за жени. Опитайте и вие дамския аромат Acqua di Parma Profumo или мъжкия аромат Acqua di Parma Colonia Oud и почувствайте качеството на съставките, италианската продукция и престижната изработка..

Оценка Acqua di Parma Collezione Barbiere

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!