Acqua di Parma Nobile Acqua Nobile Iris

тоалетна вода за жени 125 мл.

Acqua di Parma Nobile Acqua Nobile Iris тоалетна вода за жени  125 мл.
Acqua di Parma Nobile Acqua Nobile Iris тоалетна вода за жени  125 мл.
125 мл.

Код: ADP0668 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Изберете комплект за пътуване за своята козметика или слънцезащитно олио безплатно в кошницата към вашата поръчка на наши продукти за най-малко 80 лв.

Информация за парфюма Acqua di Parma Nobile Acqua Nobile Iris

  • цветен аромат
  • за модерна самоуверена жена
  • за целодневно носене

Състав

глава
грейпфрут, лимон, мандаринка
сърце
ирис, листенца на теменужка, нероли, портокалов цвят
база
ванилия, мускус
Вид аромат
Цветни

За марката Acqua di Parma

Качество, елегантност, креативност и ексклузивност – това характеризира парфюмите Acqua di Parma през повече от 100 годишната им история.

Ексклузивната марка нишови парфюми Acqua di Parma възниква през 1916 година в центъра на старинния италиански град Парма. Тук, в малка парфюмерийна манифактура, майсторите в занаята създават модерен, лек и свеж аромат, който особено се отличава от тогавашните силни и интензивни одеколони с немски произход. Първият италиански Eau de Cologne се изгражда предимно от природни съставки и неговият състав не е променен и до днес.

Одеколонът Acqua di Parma Colonia е символ на епохата на 30-те години на миналия век. По това време той получава своето емблематично подобие – флакон в стил ар деко, който незаменимо принадлежи на марката и до днес. Международният успех идва през втората половина на 20-ти век, когато Acqua di Parma става търсена ексклузивна парфюмерийна къща и буквално се превръща в култ за средите на висшето общество.

Статутът на луксозна марка си поддържа до ден днешен и в асортимента й ще намерите цяла поредица парфюми, както за мъже, така и за жени. Опитайте и вие дамския аромат Acqua di Parma Profumo или мъжкия аромат Acqua di Parma Colonia Oud и почувствайте качеството на съставките, италианската продукция и престижната изработка..

Оценка Acqua di Parma Nobile Acqua Nobile Iris

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!