Acqua dell' Elba Blu Men подаръчен комплект за мъже

Acqua dell' Elba Blu Men подаръчен комплект за мъже
Acqua dell' Elba Blu Men подаръчен комплект за мъже

Код: ACE00424 | Този продукт не е в наличност

парфюмна вода 50 мл. + крем за след бръснене 50 мл.

Описание Acqua dell' Elba Blu Men
Състав

Търсите идеалния подарък за любимия мъж, брат си или баща си? Мъжкият парфюмен комплект Acqua dell' Elba Blu Men със сигурност ще зарадва всеки представител на силния пол.

Характеристики:

  • парфюмната козметика увеличава издържливостта на аромата
  • изключително подходящ за подарък
  • ще зарадва всеки мъж

Комплектът съдържа:

  • парфюмна вода 50 мл.
  • крем за след бръснене 50 мл.

Състав

Вид аромат
Цитрусови, Ароматни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Acqua dell' Elba

Парфюмите Acqua dell' Elba са вдъхновени от магията на Средиземноморието. Всеки парфюм съдържа съставки, открити на остров Елба. Става въпрос за необикновени, автентични, ефирни, опияняващи и свежи парфюми, които незабавно ще ви пренесат на брега на мистериозния остров, който бил любим на Паолина Бонапарт- сестрата на Наполеон, с невероятната си атмосфера и аромат на местната природа.

На самата Паолина още тогава й хрумнала идеята за създаването на уникални парфюми, които смело могат да конкурират традиционните френски парфюми. Марката Acqua dell' Elba взаимства тази идея на Паолина, така че днес много хора могат да се наслаждават на необичайния аромат на парфюмите Acqua dell' Elba, които са създадени от страстта на о-в Елба. Всеки парфюм Acqua dell' Elba призовава спомените за приятна ваканция в хармония с природата и морето. Парфюмите Acqua dell' Elba са предназначени за онези, които харесват простотата, прозрачността, чистотата и яснотата.

Оценка Acqua dell' Elba Blu Men