Acqua dell' Elba Arcipelago Women подаръчен комплект V.

Acqua dell' Elba Arcipelago Women подаръчен комплект V.
Acqua dell' Elba Arcipelago Women подаръчен комплект V.
подаръчен комплект V.

Код: ACE00390 | Този продукт не е в наличност

Описание Acqua dell' Elba Arcipelago Women
Състав

Доставете си радост с изгоден комплект от любимия си аромат. Дамският парфюмен комплект Acqua dell' Elba Arcipelago Women веднага ще ви донесе двойна наслада – с красивата си опаковка, но най-вече с подаръка, скрит в нея.

Характеристики:

  • изключително подходящ за подарък
  • съдържа миниатюри на продуктите
  • в подаръчна опаковка
  • свеж аромат, идеален за по-топло време

Комплектът съдържа:

  • тоалетна вода 100 мл.
  • тоалетна вода 15 мл.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
лимон, кайсия, мандарина
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
жасмин, мимоза, портокалов цвят, пясъчен жълт смил
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кедър, дървесни тонове, мускус
Вид аромат
Цветни, Дървесни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Acqua dell' Elba

Парфюмите Acqua dell' Elba са вдъхновени от магията на Средиземноморието. Всеки парфюм съдържа съставки, открити на остров Елба. Става въпрос за необикновени, автентични, ефирни, опияняващи и свежи парфюми, които незабавно ще ви пренесат на брега на мистериозния остров, който бил любим на Паолина Бонапарт- сестрата на Наполеон, с невероятната си атмосфера и аромат на местната природа.

На самата Паолина още тогава й хрумнала идеята за създаването на уникални парфюми, които смело могат да конкурират традиционните френски парфюми. Марката Acqua dell' Elba взаимства тази идея на Паолина, така че днес много хора могат да се наслаждават на необичайния аромат на парфюмите Acqua dell' Elba, които са създадени от страстта на о-в Елба. Всеки парфюм Acqua dell' Elba призовава спомените за приятна ваканция в хармония с природата и морето. Парфюмите Acqua dell' Elba са предназначени за онези, които харесват простотата, прозрачността, чистотата и яснотата.

Оценка Acqua dell' Elba Arcipelago Women