Acqua dell' Elba Arcipelago Women

крем за тяло за жени 200 мл.

Acqua dell' Elba Arcipelago Women крем за тяло за жени 200 мл.
Acqua dell' Elba Arcipelago Women крем за тяло за жени 200 мл.
Скрий продуктите със специални отстъпки
Код: ACE0035 | в наличност повече от 5 бр.
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
понеделник 1.07.2019 г.
Acqua dell' Elba Arcipelago Women
крем за тяло за жени 200 мл. | 56,90лв.

Информация за парфюма Acqua dell' Elba Arcipelago Women

Парфюмираният крем за тяло Acqua dell' Elba Arcipelago Women ще стане неделима част от вашата дневна грижа за кожата. Отлично хидратира, подхранва и придава неустоим аромат на парфюма от същата линия.

За марката Acqua dell' Elba

Парфюмите Acqua dell' Elba са вдъхновени от магията на Средиземноморието. Всеки парфюм съдържа съставки, открити на остров Елба. Става въпрос за необикновени, автентични, ефирни, опияняващи и свежи парфюми, които незабавно ще ви пренесат на брега на мистериозния остров, който бил любим на Паолина Бонапарт- сестрата на Наполеон, с невероятната си атмосфера и аромат на местната природа.

На самата Паолина още тогава й хрумнала идеята за създаването на уникални парфюми, които смело могат да конкурират традиционните френски парфюми. Марката Acqua dell' Elba взаимства тази идея на Паолина, така че днес много хора могат да се наслаждават на необичайния аромат на парфюмите Acqua dell' Elba, които са създадени от страстта на о-в Елба. Всеки парфюм Acqua dell' Elba призовава спомените за приятна ваканция в хармония с природата и морето. Парфюмите Acqua dell' Elba са предназначени за онези, които харесват простотата, прозрачността, чистотата и яснотата.

Оценка Acqua dell' Elba Arcipelago Women

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!