Acqua dell' ElbaArcipelago Men подаръчен комплект VII. за мъже

Acqua dell' Elba Arcipelago Men подаръчен комплект VII. за мъже
Acqua dell' Elba Arcipelago Men подаръчен комплект VII. за мъже
подаръчен комплект VII. за мъже

Код: ACE00413 | Този продукт не е в наличност

Описание Acqua dell' Elba Arcipelago Men
Състав

Търсите идеалния подарък за любимия мъж, брат си или баща си? Мъжкият парфюмен комплект Acqua dell' Elba Arcipelago Men със сигурност ще зарадва всеки представител на силния пол.

Характеристики:

  • ароматът, подарен в комплект, удвоява радостта
  • парфюмната козметика увеличава издържливостта на аромата
  • идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост

Комплектът съдържа:

  • тоалетна вода 50 мл.
  • крем за след бръснене 50 мл.

Състав

Вид аромат
Ароматни, Дървесни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Acqua dell' Elba

Парфюмите Acqua dell' Elba са вдъхновени от магията на Средиземноморието. Всеки парфюм съдържа съставки, открити на остров Елба. Става въпрос за необикновени, автентични, ефирни, опияняващи и свежи парфюми, които незабавно ще ви пренесат на брега на мистериозния остров, който бил любим на Паолина Бонапарт- сестрата на Наполеон, с невероятната си атмосфера и аромат на местната природа.

На самата Паолина още тогава й хрумнала идеята за създаването на уникални парфюми, които смело могат да конкурират традиционните френски парфюми. Марката Acqua dell' Elba взаимства тази идея на Паолина, така че днес много хора могат да се наслаждават на необичайния аромат на парфюмите Acqua dell' Elba, които са създадени от страстта на о-в Елба. Всеки парфюм Acqua dell' Elba призовава спомените за приятна ваканция в хармония с природата и морето. Парфюмите Acqua dell' Elba са предназначени за онези, които харесват простотата, прозрачността, чистотата и яснотата.

Оценка Acqua dell' Elba Arcipelago Men