Acqua dell' Elba Arcipelago Men

крем за тяло за мъже 200 мл.

Acqua dell' Elba Arcipelago Men крем за тяло за мъже 200 мл.
крем за тяло за мъже 200 мл.

Код: ACE0161 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

Acqua dell' Elba Arcipelago Men
крем за тяло за мъже 200 мл.

Проследяване на наличността на стока

Информация за парфюма Acqua dell' Elba Arcipelago Men

Парфюмираният крем за тяло Acqua dell' Elba Arcipelago Men ще стане неделима част от вашата дневна грижа за кожата. Отлично хидратира, подхранва и придава неустоим аромат на парфюма от същата линия.

За марката Acqua dell' Elba

Парфюмите Acqua dell' Elba са вдъхновени от магията на Средиземноморието. Всеки парфюм съдържа съставки, открити на остров Елба. Става въпрос за необикновени, автентични, ефирни, опияняващи и свежи парфюми, които незабавно ще ви пренесат на брега на мистериозния остров, който бил любим на Паолина Бонапарт- сестрата на Наполеон, с невероятната си атмосфера и аромат на местната природа.

На самата Паолина още тогава й хрумнала идеята за създаването на уникални парфюми, които смело могат да конкурират традиционните френски парфюми. Марката Acqua dell' Elba взаимства тази идея на Паолина, така че днес много хора могат да се наслаждават на необичайния аромат на парфюмите Acqua dell' Elba, които са създадени от страстта на о-в Елба. Всеки парфюм Acqua dell' Elba призовава спомените за приятна ваканция в хармония с природата и морето. Парфюмите Acqua dell' Elba са предназначени за онези, които харесват простотата, прозрачността, чистотата и яснотата.

Оценка Acqua dell' Elba Arcipelago Men

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!