Académie Scientifique de Beauté Oily Skin roll-on за проблемна кожа, акне

1×
Académie Scientifique de Beauté Oily Skin roll-on за проблемна кожа, акне
Académie Scientifique de Beauté Oily Skin roll-on за проблемна кожа, акне
8 мл.

Код: ACD2454 | Този продукт не е в наличност

Описание Académie Scientifique de Beauté Oily Skin
Характеристика

Серумът за лице Académie Scientifique de Beauté Oily Skin е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.

Характеристики:

  • помага за отстраняване на признаците за стареене на кожата
  • уеднаквява цветовия тон на кожата

Характеристика

Тип кожа на лицето
мазна, проблемна
Ефект
против акне

За марката Académie Scientifique de Beauté

Научният академичен дом за красота е основан от д-р Alexandr Lamotte (Александър Ламоте) преди повече от сто години. От тогава марката Academie се грижи за красотата на жените не само във Франция, но и по целия свят. Фината френска козметика използва дългогодишния опит, допълнен от новите технологии.

Козметичната марка Academie включва продукти за почистване на кожата, препарати за лечението й, за регенерация и съвършен грим. Тя прави кожата на жените здрава, красива и млада. Цялостният асортимент на френската козметика от марката Academie включва също продукти за слънчеви бани и за успокояване на кожата след тях. Марката предлага козметични комплекти, съдържащи продукти за цялостна грижа за кожата и предотвратяващи преждевременното й стареене.

Богатите формули на продуктите и високата им ефикасност ежедневно възхищават жените по целия свят, а при редовна употреба на тази луксозна козметика кожата им е фина, здрава и привлекателна. Глезете своята кожа с френската козметика и бъдете красива винаги!

Оценка Académie Scientifique de Beauté Oily Skin1