Académie Scientifique de BeautéNormal to Combination Skin почистваща пяна с хидратиращ ефект

1×
Académie Scientifique de Beauté Normal to Combination Skin почистваща пяна  с хидратиращ ефект
Académie Scientifique de Beauté Normal to Combination Skin почистваща пяна  с хидратиращ ефект
150 мл.
56,00лв.

Повече от 5 бр. са в наличност | Код: ACD2433
1
Еконт
още утре сряда 8.12.2021 г.
Лично получаване
още утре сряда 8.12.2021 г.

Характеристики:

  • придава на кожата хидратация

Характеристика

Консистенция
пяна
Тип кожа на лицето
нормална, смесена

Научният академичен дом за красота е основан от д-р Alexandr Lamotte (Александър Ламоте) преди повече от сто години. От тогава марката Academie се грижи за красотата на жените не само във Франция, но и по целия свят. Фината френска козметика използва дългогодишния опит, допълнен от новите технологии.

Козметичната марка Academie включва продукти за почистване на кожата, препарати за лечението й, за регенерация и съвършен грим. Тя прави кожата на жените здрава, красива и млада. Цялостният асортимент на френската козметика от марката Academie включва също продукти за слънчеви бани и за успокояване на кожата след тях. Марката предлага козметични комплекти, съдържащи продукти за цялостна грижа за кожата и предотвратяващи преждевременното й стареене.

Богатите формули на продуктите и високата им ефикасност ежедневно възхищават жените по целия свят, а при редовна употреба на тази луксозна козметика кожата им е фина, здрава и привлекателна. Глезете своята кожа с френската козметика и бъдете красива винаги!