Académie Scientifique de BeautéBronzeExpress автобронзантни капки за всички видове кожа

Académie Scientifique de Beauté BronzeExpress автобронзантни капки за всички видове кожа
Académie Scientifique de Beauté BronzeExpress автобронзантни капки за всички видове кожа
30 мл.

Код: ACD03028 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Безплатна доставка с покупката ви над 50 лв.

Описание Académie Scientifique de Beauté BronzeExpress
Характеристика

365 дни в годината можете да изглеждате сякаш току-що се връщате от екзотична почивка. За перфектния бронзов загар ще ви помогнат автобронзантните капки за всички типове кожа Académie Scientifique de Beauté Bronz' Express, които е достатъчно да смесите с любимия си крем.

Колкото повече капки използвате, толкова по-изразителен тен ще придобиете – това означава, че лесно можете да се сдобиете както с лек бронзов оттенък, така и с интензивен загар.

Характеристики:

  • осигуряват естествено изглеждащ загар за кожата на лицето и тялото
  • лесно се смесват с всякакъв крем, гел или серум
  • позволяват постигане на желаната степен на загар
  • създават равномерен тен, без петна
  • изглеждат естествено

Начин за нанасяне:
Сутрин или вечер смесете няколко капки Académie Scientifique de Beauté Bronz' Express с любимата си грижа за кожа и нанесете по лицето, шията и деколтето. След това добавете няколко капки към лосиона или крема за тяло и втрийте по кожата на цялото тяло. Чрез количеството на капките влияете на степента на загара. След нанасяне грижливо измийте ръцете си със студена вода.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа

За марката Académie Scientifique de Beauté

Научният академичен дом за красота е основан от д-р Alexandr Lamotte (Александър Ламоте) преди повече от сто години. От тогава марката Academie се грижи за красотата на жените не само във Франция, но и по целия свят. Фината френска козметика използва дългогодишния опит, допълнен от новите технологии.

Козметичната марка Academie включва продукти за почистване на кожата, препарати за лечението й, за регенерация и съвършен грим. Тя прави кожата на жените здрава, красива и млада. Цялостният асортимент на френската козметика от марката Academie включва също продукти за слънчеви бани и за успокояване на кожата след тях. Марката предлага козметични комплекти, съдържащи продукти за цялостна грижа за кожата и предотвратяващи преждевременното й стареене.

Богатите формули на продуктите и високата им ефикасност ежедневно възхищават жените по целия свят, а при редовна употреба на тази луксозна козметика кожата им е фина, здрава и привлекателна. Глезете своята кожа с френската козметика и бъдете красива винаги!

Оценка Académie Scientifique de Beauté BronzeExpress