Académie Scientifique de BeautéAromathérapie стягащ крем за очния контур и контура на устните за всички типове кожа на лицето

Académie Scientifique de Beauté Aromathérapie стягащ крем за очния контур и контура на устните за всички типове кожа на лицето
Académie Scientifique de Beauté Aromathérapie стягащ крем за очния контур и контура на устните за всички типове кожа на лицето
15 мл.

Този продукт не е в наличност | Код: ACD03016

Грижата Académie Scientifique de Beauté Aromathérapie е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.

Характеристики:

  • изглажда фините линии и леките бръчки
  • хидратира в дълбочина
  • оставя кожата изпъната и гладка
  • освежава и изглажда зоната около очите
  • изглажда устните и линиите около устните
  • придава еластичност не кожата

Начин на употреба:
Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно. Нанесете малко количество върху чистите устни и около тях и оставете да абсорбира.

Характеристика

Консистенция
крем
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
Хидратация, подсилване
Слънцезащита
без SPF

Научният академичен дом за красота е основан от д-р Alexandr Lamotte (Александър Ламоте) преди повече от сто години. От тогава марката Academie се грижи за красотата на жените не само във Франция, но и по целия свят. Фината френска козметика използва дългогодишния опит, допълнен от новите технологии.

Козметичната марка Academie включва продукти за почистване на кожата, препарати за лечението й, за регенерация и съвършен грим. Тя прави кожата на жените здрава, красива и млада. Цялостният асортимент на френската козметика от марката Academie включва също продукти за слънчеви бани и за успокояване на кожата след тях. Марката предлага козметични комплекти, съдържащи продукти за цялостна грижа за кожата и предотвратяващи преждевременното й стареене.

Богатите формули на продуктите и високата им ефикасност ежедневно възхищават жените по целия свят, а при редовна употреба на тази луксозна козметика кожата им е фина, здрава и привлекателна. Глезете своята кожа с френската козметика и бъдете красива винаги!