Abercrombie & Fitch Authentic тоалетна вода за мъже

Abercrombie & Fitch Authentic тоалетна вода за мъже
Abercrombie & Fitch Authentic тоалетна вода за мъже
100 мл.
72,50лв.

Код: ABE01735 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание Abercrombie & Fitch Authentic
Състав

Бъдете себе си. Тоалетната вода Abercrombie & Fitch Authentic е прекрасен аромат, в който леките цитрусови нотки се балансират от топли земни елементи, като придават на композицията мъжествен образ.

  • приятен аромат със свежи цитрусови нотки
  • за мъже, които не се боят да са себе си
  • автор на аромата е парфюмеристът Клемент Гавари (Clement Gavarry)
  • дует с дамската парфюмна вода Abercrombie & Fitch Authentic

Състав на аромата
В първия момент сетивата ви ще бъдат посрещнати от свежите и леки, искрящи нотки на бергамот и грейпфрут, с пикантен привкус на пипер. От това свежо цитрусово начало ароматната композиция преминава в топло сърце. В него се преплитат стимулиращ, леко остър джинджифил с есенция на салвия и ароматна лавандула. Базовите нотки на аромата Abercrombie & Fitch Authentic съчетават в себе си земен мъх, велур и дървесни акорди.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
черен пипер, бергамот, грейпфрут
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
джинджифил, салвия, лавандула
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
дървесни тонове, велур
Вид аромат
Цитрусови, Ароматни

За марката Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch  |  Abercrombie & Fitch е марка с дълга история,  която предлага изключително разнообразие от модни продукти. Основана през 1982 г., марката е истинска звезда на модния небосклон. Въпреки че в началото Abercrombie & Fitch се съсредоточава основно върху облекла за млади хора със спортен и всекидневен стил, сега марката предлага много повече.
Парфюмите на Abercrombie & Fitch ще добиват все по-голяма популярност и тепърва ще Ви изненадват приятно. Насочени са предимно към младите хора.
Парфюмите Abercrombie & Fitch са уникални по своя характер -  те не могат да бъдат усетени непосредствено след прилаганетото. Затова, им дайте малко време и ще се насладите на уникалния им чар.

Оценка Abercrombie & Fitch Authentic