A-Derma Primalba Baby

шампоан и душ гел 2 в 1 за деца

A-Derma Primalba Baby шампоан и душ гел 2 в 1 за деца
A-Derma Primalba Baby шампоан и душ гел 2 в 1 за деца
A-Derma Primalba Baby шампоан и душ гел 2 в 1 за деца
200 мл.
11,90лв.

Код: ADE0975 | Повече от 5 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
понеделник 1.04.2019 г.
A-Derma Primalba Baby
200 мл. | 11,90лв.

Информация за козметиката A-Derma Primalba Baby

Душ гелът и шампоан 2 в 1 A-Derma Primalba Baby бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата.

Характеристики:

  • щади детската кожа
  • успокоява раздразненията
  • не люти в очите
  • предоставя грижа за косата и кожата

Характеристика

Консистенция
гел
Тип на кожата
чувствителна
Тип на косата
нормална коса

За марката A-Derma

Нашите предци са знаели за положителния ефект от овесената баня на кожата. Повече от 30 години в лабораториите на френската марка A-Derma се провеждат изследвания на съдържащите се в овеса вещества и тяхната полза.

Що се отнася до марката A-Derma, нейните експерти са избирали измежду повече от 80 сорта бял овес Rhealba®. Сравнителните проучвания установили, че овесът Rhealba® е най-подходящ за нуждите на чувствителната и раздразнена кожа, благодарение на своето отличително успокояващо, регенериращо, подхранващо, хидратиращо и антиоксидантно действие.

Отглеждането се извършва в югозападната част на Франция при много строги условия. Земеделските производители, които доставят овес на A-Derma, не могат да ползват изкуствени торове, пестициди или фунгициди. Не се ползват генетично модифицирани зърна. Устойчивото развитие и екологичният подход са от решаващо значение за A-Derma, затова при отглеждането се рециклират всички органични материали.

Целта на изследванията е предлагане на пазара на продукти, които да предоставят максимално безопасна и природна грижа за чувствителната и деликатна кожа. За потвърждаване на ефективността са извършени редица клинични проучвания, които доказват оптимална безопасност и качество. Без преувеличение може да се каже, че в продуктите се съчетават професионални изследвания със силата и мъдростта на природата.

Дългогодишното сътрудничество на марката с експерти дерматолози довежда до снижаване употребата на кортикостероидите. Което се оценява положително както от пациентите, така и от лекарите. Марката A-Derma принадлежи на френската компания Pierre Fabre.