A-DermaOriginal Care крем за чувствителна кожа

A-Derma Original Care крем за чувствителна кожа
A-Derma Original Care крем за чувствителна кожа
50 мл.

Код: ADE1607 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Сега можете да закупите този продукт с 20% отстъпка като използвате кода notino20. Намалението не важи за продукти в промоция и разпродажба.

Описание A-Derma Original Care
Характеристика

Описание:
A-Derma Skin Care Cream представя основна грижа за лице и тяло на цялото семейство. Хидратира, подхранва и омекотява чувствителната кожа на деца и възрастни. Представлява уникално решение за чувствителна кожа. Без аромати и парабени. С кадифена текстура.  

 
Ефекти:

  • хидратира, подхранва и успокоява чувствителна кожа на лицето / кожа при деца и възрастни.


Състав:

  • Rhealba ® екстракт от овесно млеко – успокоява и омекотява лицето / кожата
  •  Вазелин / глицеринов комплекс – възобновява хидролипичния слой, хидратира и подхранва
  • Alfa-bisabol – успокоява лицето / кожата.


Вид кожа:
Подходящо като ежедневна грижа за чувствителна кожа на деца и възрастни.


Начин на нанасяне:
Нанасяйте 2 пъти дневно върху лицето или тялото.

Характеристика

Тип кожа
чувствителна

За марката A-Derma

Нашите предци са знаели за положителния ефект от овесената баня на кожата. Повече от 30 години в лабораториите на френската марка A-Derma се провеждат изследвания на съдържащите се в овеса вещества и тяхната полза.

Що се отнася до марката A-Derma, нейните експерти са избирали измежду повече от 80 сорта бял овес Rhealba®. Сравнителните проучвания установили, че овесът Rhealba® е най-подходящ за нуждите на чувствителната и раздразнена кожа, благодарение на своето отличително успокояващо, регенериращо, подхранващо, хидратиращо и антиоксидантно действие.

Отглеждането се извършва в югозападната част на Франция при много строги условия. Земеделските производители, които доставят овес на A-Derma, не могат да ползват изкуствени торове, пестициди или фунгициди. Не се ползват генетично модифицирани зърна. Устойчивото развитие и екологичният подход са от решаващо значение за A-Derma, затова при отглеждането се рециклират всички органични материали.

Целта на изследванията е предлагане на пазара на продукти, които да предоставят максимално безопасна и природна грижа за чувствителната и деликатна кожа. За потвърждаване на ефективността са извършени редица клинични проучвания, които доказват оптимална безопасност и качество. Без преувеличение може да се каже, че в продуктите се съчетават професионални изследвания със силата и мъдростта на природата.

Дългогодишното сътрудничество на марката с експерти дерматолози довежда до снижаване употребата на кортикостероидите. Което се оценява положително както от пациентите, така и от лекарите. Марката A-Derma принадлежи на френската компания Pierre Fabre.

Оценка A-Derma Original Care