A-DermaHydra-Protective хидратиращ душ гел

A-Derma Hydra-Protective хидратиращ душ гел
A-Derma Hydra-Protective хидратиращ душ гел
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
56,20лв.

Спестете 56%
750 мл.
24,50лв.

В наличност | Код: ADE1591
1
Еконт
вторник 7.12.2021 г.
Лично получаване
вторник 7.12.2021 г.

Душ гел с овесен екстракт за щадящо измиване на кожата на лицето или тялото и косата.

Търсите продукт, който ще почисти в дълбочина кожата на цялото тяло, лицето и скалпа, като в същото време няма да я раздразни или изсуши? Хидратиращият душ гел A-Derma Hydra-Protective е идеалният избор. Ще се погрижи както за старателното измиване, така и за интензивната хидратация и подхранване.

Формулата му е толкова щадяща, че може да се използва и от малки деца. При всяко вземане на душ осигурете на тях и на себе си грижа с продукт, който се съобразява с естественото рН на кожата и укрепва защитната ѝ бариера.

Характеристики:

  • нежната пяна щадящо измива кожата и косата, избавя ги от всички замърсявания
  • успокоява и хидратира в дълбочина, предотвратява изсушаването на кожата
  • укрепва защитната бариера на кожата, предпазва от външни влияния
  • подходящ е и за чувствителната кожа на бебета и малки деца, не щипе на очите
  • запазва физиологичното рН на кожата, подобрява устойчивостта ѝ
  • укрепва кожата, оставя я омекотена и копринено нежна
  • щадящ е и не дразни

Съставки:

  • колоиден екстракт от кълнове на овес Rhealba® – успокоява, укрепва и предпазва кожната бариера
  • Clean Care Complex™ – нежно почиства и едновременно с това предпазва кожата от изсушаване
  • не съдържа сапунени добавки

Начин за нанасяне:
Нанесете достатъчно количество от душ гела A-Derma Hydra-Protective върху влажна кожа, евентуално по скалпа и косата. Разпенете, масажирайте, а накрая старателно изплакнете тялото и косата с вода.

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа

Нашите предци са знаели за положителния ефект от овесената баня на кожата. Повече от 30 години в лабораториите на френската марка A-Derma се провеждат изследвания на съдържащите се в овеса вещества и тяхната полза.

Що се отнася до марката A-Derma, нейните експерти са избирали измежду повече от 80 сорта бял овес Rhealba®. Сравнителните проучвания установили, че овесът Rhealba® е най-подходящ за нуждите на чувствителната и раздразнена кожа, благодарение на своето отличително успокояващо, регенериращо, подхранващо, хидратиращо и антиоксидантно действие.

Отглеждането се извършва в югозападната част на Франция при много строги условия. Земеделските производители, които доставят овес на A-Derma, не могат да ползват изкуствени торове, пестициди или фунгициди. Не се ползват генетично модифицирани зърна. Устойчивото развитие и екологичният подход са от решаващо значение за A-Derma, затова при отглеждането се рециклират всички органични материали.

Целта на изследванията е предлагане на пазара на продукти, които да предоставят максимално безопасна и природна грижа за чувствителната и деликатна кожа. За потвърждаване на ефективността са извършени редица клинични проучвания, които доказват оптимална безопасност и качество. Без преувеличение може да се каже, че в продуктите се съчетават професионални изследвания със силата и мъдростта на природата.

Дългогодишното сътрудничество на марката с експерти дерматолози довежда до снижаване употребата на кортикостероидите. Което се оценява положително както от пациентите, така и от лекарите. Марката A-Derma принадлежи на френската компания Pierre Fabre.