A-DermaExomega успокояшаща баня за много суха чуствителна и атопична кожа

A-Derma Exomega успокояшаща баня за много суха чуствителна и атопична кожа
A-Derma Exomega успокояшаща баня за много суха чуствителна и атопична кожа
250 мл.
30,90лв.

-10 % с код notino
Въведете кода в кошницата.
Отстъпката не важи за продукти на промоция или в разпродажба.
Код: ADE1605 | в наличност повече от 1 бр.
1
Подарък за вас
Започнете пазаруването и вземете 10% отстъпка на всички парфюми и козметика с кода notino. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.
СПИДИ
понеделник 27.09.2021 г.
Лично получаване
понеделник 27.09.2021 г.

Описание A-Derma Exomega
Характеристика

Опростете грижата за чувствителната кожа. Успокояващата грижа за баня A-Derma Exomega осигурява хидратация и омекотява много сухата и атопична кожа, без да се налага да нанасяте и втривате продукта директно в кожата.

Докато се къпете, усещането за дразнене намалява, като същевременно се задействат естествените защитни сили на кожата. Успокояващата грижа за баня A-Derma Exomega е подходяща както за деца, така и за възрастни.

Характеристики:

  • успокоява напрежението, паренето и сърбежа по кожата
  • осигурява на кожата интензивна доза хидратация
  • поддържа естествената защитна способност на кожата
  • оставя приятно чувство за еластичност и регенерация на кожата
  • не се разпенва и действа хипоалергенно

Съдържание:

  • екстракт от овес Rhealba® – успокоява, възстановява и хидратира кожата
  • активна технология Filaxerine® – обновява кожната защитна бариера
  • глицерин – помага на кожата да се запази овлажнена

Начин за нанасяне:
Сложете 2 капачки (за деца) или 4 капачки (за възрастни) от продукта във ваната. Идеалната температура на водата на така приготвената баня е 32-33 °C. Потопете се във ваната за не повече от 10 минути. Не се изплаквайте, нежно подсушете кожата с кърпа, без да разтърквате.

Характеристика

Тип кожа
суха, aтопична и дерматична кожа

За марката A-Derma

Нашите предци са знаели за положителния ефект от овесената баня на кожата. Повече от 30 години в лабораториите на френската марка A-Derma се провеждат изследвания на съдържащите се в овеса вещества и тяхната полза.

Що се отнася до марката A-Derma, нейните експерти са избирали измежду повече от 80 сорта бял овес Rhealba®. Сравнителните проучвания установили, че овесът Rhealba® е най-подходящ за нуждите на чувствителната и раздразнена кожа, благодарение на своето отличително успокояващо, регенериращо, подхранващо, хидратиращо и антиоксидантно действие.

Отглеждането се извършва в югозападната част на Франция при много строги условия. Земеделските производители, които доставят овес на A-Derma, не могат да ползват изкуствени торове, пестициди или фунгициди. Не се ползват генетично модифицирани зърна. Устойчивото развитие и екологичният подход са от решаващо значение за A-Derma, затова при отглеждането се рециклират всички органични материали.

Целта на изследванията е предлагане на пазара на продукти, които да предоставят максимално безопасна и природна грижа за чувствителната и деликатна кожа. За потвърждаване на ефективността са извършени редица клинични проучвания, които доказват оптимална безопасност и качество. Без преувеличение може да се каже, че в продуктите се съчетават професионални изследвания със силата и мъдростта на природата.

Дългогодишното сътрудничество на марката с експерти дерматолози довежда до снижаване употребата на кортикостероидите. Което се оценява положително както от пациентите, така и от лекарите. Марката A-Derma принадлежи на френската компания Pierre Fabre.

Оценка A-Derma Exomega