A-DermaExomega овлажняващ балсам за тяло за много суха чуствителна и атопична кожа

A-Derma Exomega овлажняващ балсам за тяло за много суха чуствителна и атопична кожа
A-Derma Exomega овлажняващ балсам за тяло за много суха чуствителна и атопична кожа
Безплатна доставка
41,80лв.
400 мл.
В наличност | Код: ADE1569
1
Еконт
понеделник 6.12.2021 г.
Лично получаване
понеделник 6.12.2021 г.

Чесането никога не е полезно за кожата на лицето ви. Омекотяващият балсам за тяло за много суха чувствителна и атопична кожа A-Derma Exomega само с едно нанасяне дневно ще ви избави от усещането за сърбеж и ще успокои раздразненията.

Изключително богатата непарфюмирана формула, съдържаща уникален екстракт от овес, ще се погрижи за достатъчното подхранване и усещането за комфорт. Балсамът е подходящ за възрастни, деца и бебета с кожа, склонна към атопични проявления. Опитайте тази грижа например за облекчение през зимните месеци.

Характеристики:

  • подхранващ балсам за чувствителна и атопична кожа
  • избавя от усещането за раздразнение и сърбеж на кожата
  • идеален за тяло и лице
  • не създава неприятно лепкаво усещане
  • има естествена, непарфюмирана формула
  • подходящ за грижа през зимните месеци

Съставки:

  • овесен екстракт Rhealba® и BioVect® – омекотява кожата и облекчава раздразненията
  • Filaxerine® и витамин B3 – възстановяват и укрепват кожната бариера

Начин за нанасяне:
Нанасяйте балсама на засегнатите места 1 път дневно.

Характеристика

Консистенция
балсам
Тип кожа
чувствителна, суха, aтопична и дерматична кожа

Нашите предци са знаели за положителния ефект от овесената баня на кожата. Повече от 30 години в лабораториите на френската марка A-Derma се провеждат изследвания на съдържащите се в овеса вещества и тяхната полза.

Що се отнася до марката A-Derma, нейните експерти са избирали измежду повече от 80 сорта бял овес Rhealba®. Сравнителните проучвания установили, че овесът Rhealba® е най-подходящ за нуждите на чувствителната и раздразнена кожа, благодарение на своето отличително успокояващо, регенериращо, подхранващо, хидратиращо и антиоксидантно действие.

Отглеждането се извършва в югозападната част на Франция при много строги условия. Земеделските производители, които доставят овес на A-Derma, не могат да ползват изкуствени торове, пестициди или фунгициди. Не се ползват генетично модифицирани зърна. Устойчивото развитие и екологичният подход са от решаващо значение за A-Derma, затова при отглеждането се рециклират всички органични материали.

Целта на изследванията е предлагане на пазара на продукти, които да предоставят максимално безопасна и природна грижа за чувствителната и деликатна кожа. За потвърждаване на ефективността са извършени редица клинични проучвания, които доказват оптимална безопасност и качество. Без преувеличение може да се каже, че в продуктите се съчетават професионални изследвания със силата и мъдростта на природата.

Дългогодишното сътрудничество на марката с експерти дерматолози довежда до снижаване употребата на кортикостероидите. Което се оценява положително както от пациентите, така и от лекарите. Марката A-Derma принадлежи на френската компания Pierre Fabre.