A-Derma Exomega овлажняващ балсам за тяло за много суха чуствителна и атопична кожа

A-Derma Exomega овлажняващ балсам за тяло за много суха чуствителна и атопична кожа
A-Derma Exomega овлажняващ балсам за тяло за много суха чуствителна и атопична кожа
29,65лв.
400 мл.
Код: ADE1569 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
още утре вторник 15.06.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 15.06.2021 г.

Описание A-Derma Exomega
Характеристика

Кремът за тяло A-Derma Exomega се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.

Характеристики:

  • понижава сърбежа и паренето по кожата
  • нанася се добре, лесно абсорбира и не се лепи
  • интензивно подхранва и омекотява
  • за ползване за тялото и лицето

Начин на употреба:
Ползвайте при необходимост.

Характеристика

Консистенция
балсам
Тип кожа
чувствителна, суха, aтопична и дерматична кожа

За марката A-Derma

Нашите предци са знаели за положителния ефект от овесената баня на кожата. Повече от 30 години в лабораториите на френската марка A-Derma се провеждат изследвания на съдържащите се в овеса вещества и тяхната полза.

Що се отнася до марката A-Derma, нейните експерти са избирали измежду повече от 80 сорта бял овес Rhealba®. Сравнителните проучвания установили, че овесът Rhealba® е най-подходящ за нуждите на чувствителната и раздразнена кожа, благодарение на своето отличително успокояващо, регенериращо, подхранващо, хидратиращо и антиоксидантно действие.

Отглеждането се извършва в югозападната част на Франция при много строги условия. Земеделските производители, които доставят овес на A-Derma, не могат да ползват изкуствени торове, пестициди или фунгициди. Не се ползват генетично модифицирани зърна. Устойчивото развитие и екологичният подход са от решаващо значение за A-Derma, затова при отглеждането се рециклират всички органични материали.

Целта на изследванията е предлагане на пазара на продукти, които да предоставят максимално безопасна и природна грижа за чувствителната и деликатна кожа. За потвърждаване на ефективността са извършени редица клинични проучвания, които доказват оптимална безопасност и качество. Без преувеличение може да се каже, че в продуктите се съчетават професионални изследвания със силата и мъдростта на природата.

Дългогодишното сътрудничество на марката с експерти дерматолози довежда до снижаване употребата на кортикостероидите. Което се оценява положително както от пациентите, така и от лекарите. Марката A-Derma принадлежи на френската компания Pierre Fabre.

Оценка A-Derma Exomega