A-Derma Exomega омекотяващо мляко за тяло за много суха чуствителна и атопична кожа

1×
A-Derma Exomega омекотяващо мляко за тяло за много суха чуствителна и атопична кожа
A-Derma Exomega омекотяващо мляко за тяло за много суха чуствителна и атопична кожа
400 мл.
30,00лв.

Код: ADE1570 | в наличност повече от 2 бр.
1
Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.
СПИДИ
понеделник 19.04.2021 г.
Еконт
вторник 20.04.2021 г.

Описание A-Derma Exomega
Характеристика

Силата на природата в едно шишенце. Това е омекотяващото мляко за тяло за много суха, чувствителна и атопична кожа A-Derma Exomega. Ограничава усещането за сърбеж, парене или опъване на кожата, оставя я очарователно нежна и е подходящо дори и за най-малките бебета.

Характеристики:

  • успокоява сухата кожа, склонна към атопична екзема
  • ограничава усещането за сърбеж, парене или опъване на кожата
  • оставя кожата подхранена и нежна
  • лека текстура и естествени съставки
  • лесно се разнася

Съставки:

  • Rhealba® екстракт + BioVect® – успокояващи съставки, които създават на кожата приятно усещане
  • Filaxerin® + Vitamin B3 – помагат за обновяването на защитната бариера на кожата

Начин за нанасяне:
Сутрин и вечер втривайте млякото в кожата на цялото тяло с леки масажни движения.

Характеристика

Тип кожа
чувствителна, суха, aтопична и дерматична кожа

За марката A-Derma

Нашите предци са знаели за положителния ефект от овесената баня на кожата. Повече от 30 години в лабораториите на френската марка A-Derma се провеждат изследвания на съдържащите се в овеса вещества и тяхната полза.

Що се отнася до марката A-Derma, нейните експерти са избирали измежду повече от 80 сорта бял овес Rhealba®. Сравнителните проучвания установили, че овесът Rhealba® е най-подходящ за нуждите на чувствителната и раздразнена кожа, благодарение на своето отличително успокояващо, регенериращо, подхранващо, хидратиращо и антиоксидантно действие.

Отглеждането се извършва в югозападната част на Франция при много строги условия. Земеделските производители, които доставят овес на A-Derma, не могат да ползват изкуствени торове, пестициди или фунгициди. Не се ползват генетично модифицирани зърна. Устойчивото развитие и екологичният подход са от решаващо значение за A-Derma, затова при отглеждането се рециклират всички органични материали.

Целта на изследванията е предлагане на пазара на продукти, които да предоставят максимално безопасна и природна грижа за чувствителната и деликатна кожа. За потвърждаване на ефективността са извършени редица клинични проучвания, които доказват оптимална безопасност и качество. Без преувеличение може да се каже, че в продуктите се съчетават професионални изследвания със силата и мъдростта на природата.

Дългогодишното сътрудничество на марката с експерти дерматолози довежда до снижаване употребата на кортикостероидите. Което се оценява положително както от пациентите, така и от лекарите. Марката A-Derma принадлежи на френската компания Pierre Fabre.

Оценка A-Derma Exomega1