A-DermaExomega душ-масло с грижа за тялото

A-Derma Exomega душ-масло с грижа за тялото
A-Derma Exomega душ-масло с грижа за тялото
Препоръчителна цена на дребно
34,60лв.

Спестете 30%
500 мл.
23,95лв.

Код: ADE01996 | В наличност
1
Подарък за вас
Безплатна доставка с покупката ви над 50 лв.
СПИДИ
още утре сряда 29.09.2021 г.
Лично получаване
още утре сряда 29.09.2021 г.

Описание A-Derma Exomega
Характеристика

Страдате ли вие или вашето малко съкровище от изсушена и раздразнена кожа? Овлажняващото душ олио за суха към атопична кожа A-Derma Exomega ще я подхрани интензивно и ще ѝ придаде необходимата хидратация. Поглезете кожата си и се избавете от неприятното чувство за сърбеж.

Характеристики:

  • помага при сърбеж на кожата
  • придава на кожата интензивна хидратация
  • намалява риска от поява на алергична реакция
  • успокоява раздразненията на кожата

Съставки:

  • подходящо и за хора с атопична кожа
  • без сапунени добавки

Начин за нанасяне:
Олиото функционира като душ гел. Достатъчно е да го нанесете по кожата, докато вземате душ или се къпете, да разпените и после да го изплакнете.

Характеристика

Тип кожа
суха, aтопична и дерматична кожа

За марката A-Derma

Нашите предци са знаели за положителния ефект от овесената баня на кожата. Повече от 30 години в лабораториите на френската марка A-Derma се провеждат изследвания на съдържащите се в овеса вещества и тяхната полза.

Що се отнася до марката A-Derma, нейните експерти са избирали измежду повече от 80 сорта бял овес Rhealba®. Сравнителните проучвания установили, че овесът Rhealba® е най-подходящ за нуждите на чувствителната и раздразнена кожа, благодарение на своето отличително успокояващо, регенериращо, подхранващо, хидратиращо и антиоксидантно действие.

Отглеждането се извършва в югозападната част на Франция при много строги условия. Земеделските производители, които доставят овес на A-Derma, не могат да ползват изкуствени торове, пестициди или фунгициди. Не се ползват генетично модифицирани зърна. Устойчивото развитие и екологичният подход са от решаващо значение за A-Derma, затова при отглеждането се рециклират всички органични материали.

Целта на изследванията е предлагане на пазара на продукти, които да предоставят максимално безопасна и природна грижа за чувствителната и деликатна кожа. За потвърждаване на ефективността са извършени редица клинични проучвания, които доказват оптимална безопасност и качество. Без преувеличение може да се каже, че в продуктите се съчетават професионални изследвания със силата и мъдростта на природата.

Дългогодишното сътрудничество на марката с експерти дерматолози довежда до снижаване употребата на кортикостероидите. Което се оценява положително както от пациентите, така и от лекарите. Марката A-Derma принадлежи на френската компания Pierre Fabre.

Оценка A-Derma Exomega