A-Derma Exomega тоалетно мляко за тяло за много суха чуствителна и атопична кожа

2×
A-Derma Exomega тоалетно мляко за тяло за много суха чуствителна и атопична кожа
A-Derma Exomega тоалетно мляко за тяло за много суха чуствителна и атопична кожа
200 мл.
31,40лв.

Код: ADE0930 | в наличност повече от 3 бр.
1
Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.
СПИДИ
понеделник 19.04.2021 г.
Еконт
вторник 20.04.2021 г.

Описание A-Derma Exomega
Характеристика

Описание:

A-Derma Exomega лосион за тяло, разработен за нуждите на сухата и атопична кожа. Съдържа полезен успокояващ комплекс от активни вещества и елементи, подпомагащи обновяването на клетките. Защитава и хидратира кожата. Подходящ за чувствителна кожа както при деца, така и за възрастни. Има текстура, подходяща за пролетта и лятото. Не съдържа парабени.

Ефекти:

  • защитава и подхранва дори и най-сухата кожа

Състав:

  • Rhealba® екстракт от овес- успокоява и омекотява кожата
  • Витамин В 3
  • Filaxérine® - уникална комбинация от филагрин и омега 6 масни кисели- помага за възстановяване на кожата
  • глицерин- хидратира кожата

Тип кожа:

За суха и атопична кожа.

Как се прилга:

Прилагайте 2 пъти дневно върху почиствена кожа.

Характеристика

Тип кожа
чувствителна, суха, aтопична и дерматична кожа

За марката A-Derma

Нашите предци са знаели за положителния ефект от овесената баня на кожата. Повече от 30 години в лабораториите на френската марка A-Derma се провеждат изследвания на съдържащите се в овеса вещества и тяхната полза.

Що се отнася до марката A-Derma, нейните експерти са избирали измежду повече от 80 сорта бял овес Rhealba®. Сравнителните проучвания установили, че овесът Rhealba® е най-подходящ за нуждите на чувствителната и раздразнена кожа, благодарение на своето отличително успокояващо, регенериращо, подхранващо, хидратиращо и антиоксидантно действие.

Отглеждането се извършва в югозападната част на Франция при много строги условия. Земеделските производители, които доставят овес на A-Derma, не могат да ползват изкуствени торове, пестициди или фунгициди. Не се ползват генетично модифицирани зърна. Устойчивото развитие и екологичният подход са от решаващо значение за A-Derma, затова при отглеждането се рециклират всички органични материали.

Целта на изследванията е предлагане на пазара на продукти, които да предоставят максимално безопасна и природна грижа за чувствителната и деликатна кожа. За потвърждаване на ефективността са извършени редица клинични проучвания, които доказват оптимална безопасност и качество. Без преувеличение може да се каже, че в продуктите се съчетават професионални изследвания със силата и мъдростта на природата.

Дългогодишното сътрудничество на марката с експерти дерматолози довежда до снижаване употребата на кортикостероидите. Което се оценява положително както от пациентите, така и от лекарите. Марката A-Derma принадлежи на френската компания Pierre Fabre.

Оценка A-Derma Exomega2