A-DermaCutalgan Refreshing Spray успокояващ спрей против възпаление и сърбеж

1×
A-Derma Cutalgan Refreshing Spray успокояващ спрей против възпаление и сърбеж
A-Derma Cutalgan Refreshing Spray успокояващ спрей против възпаление и сърбеж
Препоръчителна цена на дребно
19,50лв.

Спестете 13%
100 мл.
16,90лв.

Код: ADE01980 | В наличност
1
Подарък за вас
Безплатна доставка с покупката ви над 50 лв.
СПИДИ
четвъртък 30.09.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 30.09.2021 г.

Описание A-Derma Cutalgan Refreshing Spray
Характеристика

Имате чувствителна кожа с усещане за парене, сърбеж или опъване? Изберете продукт, който ще се справи с тези признаци. Успокояващият спрей против раздразнения и сърбеж на кожата A-Derma Cutalgan Refreshing Spray има незабавен охлаждащ ефект и прилепва към кожата, благодарение на което действа като натурален „течен компрес“. Облекчението настъпва незабавно и трае до 6 часа.

Характеристики:

  • носи незабавно облекчение на раздразненията
  • успокоява чувствителната кожа за период до 6 часа
  • прилепва към кожата, действа като „течен компрес“
  • елиминира усещането за парене, сърбеж или опъване и охлажда приятно
  • може да се прилага също върху лицето, главата и външната интимна зона
  • подходящ и след леки дерматологични операции
  • идеален за цялото семейство, включително за бебета

Съставки:

  • съдържа 98% натурални съставки
  • био екстракт от кълнове на овес Rhealba – намалява раздразненията
  • екстракт от перуанска лиана – отличава се с успокояващите си свойства

Начин за нанасяне:
Веднага щом усетите раздразване на кожата, нанесете спрея. Разклатете и напръскайте от разстояние около 20 см, при необходимост размажете. Можете да нанасяте до 6 пъти дневно. Ако ви се налага да използвате продукта върху лицето, първо го напръскайте в длан и след това нанесете на лицето.

Важни предупреждения

Да се избягва контакт с очите.

Пълен текст

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа, aтопична и дерматична кожа

За марката A-Derma

Нашите предци са знаели за положителния ефект от овесената баня на кожата. Повече от 30 години в лабораториите на френската марка A-Derma се провеждат изследвания на съдържащите се в овеса вещества и тяхната полза.

Що се отнася до марката A-Derma, нейните експерти са избирали измежду повече от 80 сорта бял овес Rhealba®. Сравнителните проучвания установили, че овесът Rhealba® е най-подходящ за нуждите на чувствителната и раздразнена кожа, благодарение на своето отличително успокояващо, регенериращо, подхранващо, хидратиращо и антиоксидантно действие.

Отглеждането се извършва в югозападната част на Франция при много строги условия. Земеделските производители, които доставят овес на A-Derma, не могат да ползват изкуствени торове, пестициди или фунгициди. Не се ползват генетично модифицирани зърна. Устойчивото развитие и екологичният подход са от решаващо значение за A-Derma, затова при отглеждането се рециклират всички органични материали.

Целта на изследванията е предлагане на пазара на продукти, които да предоставят максимално безопасна и природна грижа за чувствителната и деликатна кожа. За потвърждаване на ефективността са извършени редица клинични проучвания, които доказват оптимална безопасност и качество. Без преувеличение може да се каже, че в продуктите се съчетават професионални изследвания със силата и мъдростта на природата.

Дългогодишното сътрудничество на марката с експерти дерматолози довежда до снижаване употребата на кортикостероидите. Което се оценява положително както от пациентите, така и от лекарите. Марката A-Derma принадлежи на френската компания Pierre Fabre.

Оценка A-Derma Cutalgan Refreshing Spray