4711 Remix Lavender одеколон унисекс

4711 Remix Lavender одеколон унисекс
4711 Remix Lavender одеколон унисекс
100 мл.

Код: 47100451 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Въведете кода notino15 в кошницата и вземете 15% отстъпка от любимия си парфюм. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.

Описание 4711 Remix Lavender
Състав

На среща, на вечеря или на купон с приятели? Унисекс одеколонът 4711 Remix Lavender е страхотен избор винаги, когато искате да заблестите. Не се страхувайте да излезете от тълпата и да откроите своята личност.

  • оригинален аромат за оригинална личност
  • унисекс – за мъже и за жени

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
лавандула, бергамот, мате, лимон
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
хибискус, фрезия, ирис
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
бонбон, мускус, сандалово дърво
Вид аромат
Цветни, Зелени

За марката 4711

Парфюми 4711 | 4711 е малко или много специфично наименование за парфюми, които са създадени в Германия. За самото създаване на тези продукти е виновен италианския емигрант Johann Maria Farina, който произвежда своя първи парфюм през 18-ти век. След няколко семейни кризи, в които семейството загубва марката Farina идва точно този номер 4711, който е номерът на къщата, в която е живеело семейството. Парфюмите на тази марка се характеризират с много специфични аромати.

Оценка 4711 Remix Lavender